Gálicz Péter

FINA and Olympic medals 1 0 Gold. 9 hours agoVizes vb 2022 vizes vb 2022 vizes vb Gálicz Péter.


Pin Em The Best Military Diorama S And Vehicles

Facebook gives people the power to.

. A mezőny másik magyar tagja Kalmár Ákos a nyolcadik helyen zárt. A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban a nyolcadik helyen zárt. Július 30-án csütörtökön elérkeztünk a 19.

A férfiak 25 km nyílt vízi versenyében Gálicz Péter bronzérmet szerzett. 9 hours agoGálicz Péter a harmadik helyen ért célba a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a Lupa-tavon. A maratoni versenyszámban három honfitársunknak is szoríthattunk.

8 hours agoGálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. A bronzérmes Gálicz Péter a célba érkezés után a férfi nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a vizes világbajnokságon a budakalászi Lupa-tónál 2022. 9 hours agoGálicz Péter bronzérmet szerzett a nyíltvízi úszók 25 km-es versenyszámában a Magyarországon zajló vizes vb-n.

Swipe or use arrows to view full table Swipe horizontally to view full table Event Time. Kikapott az olaszoktól a negyeddöntőben a férfi vízilabda-válogatott. Año Lugar Medalla Prueba 2022.

A eseményt csütörtökön Lupa-tavon bonyolították le rekkenő hőségben írja az MTI. Gálicz Péter a férfi nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a vizes világbajnokságon a budakalászi Lupa-tavon 2022. 9 hours agoGálicz Péter azonban elővette a tartalékait honfitársát is megelőzte és a hajrát ötödikként kezdte meg.

Az olasz Dario Veranit és a francia Axel Reymond-t követve a harmadik helyen úszott célba több mint 5 órányi küzdelem után Gálicz Péter a budapesti úszó-vb 25 km-es nyílt vízi számában a városhatárban fekvő Lupa-tavon. A medencés úszók között Milák Kristóf 100 és 200. Gálicz Péter bronzérmet nyert nyíltvízi úszók 25 kilométeres férfi versenyében a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. Legyen Ön az első. A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét szerezte a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.

8 hours agoGálicz Péter reggel hét órakor ugrott a Lupa-tó vizébe majd öt órás úszás után világbajnoki bronzérmet szerzett. A versenyt az olasz Dario Verani nyerte nagy hajrával másodikként a legutóbbi két vb-n aranyérmes francia Axel Raymond csapott be a célba. A legfrissebb hírek itt Erővel Gálicz bírta jobban és a harmadik helyen ért célba a Ferencváros úszója.

7 hours agoPéter Gálicz 25 giugno 2000 è un nuotatore ungherese specializzata nel nuoto di fondo. Még senki sem szólt hozzá. A medencés úszók között Milák Kristóf 100 és 200 méter pillangón.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. Leginkább saját magamat leptem meg ezzel az eredménnyel nem számítottam rá nem találok szavakat. What a finish after 25km.

Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren További belföldi híreink Pénteken zárva lesznek a szak- és háziorvosi rendelők valamint a gyógyszertárak Agyonverte ismerősét egy szegedi férfi Rekkenő hőség. Rohács Réka és Kalmár Ákos a 8. Join Facebook to connect with Gálicz Péter and others you may know.

View the profiles of people named Gálicz Péter. Volt amikor sikerült dobogó közelbe is kerülni így végig az aranyéremért voltak harcban. Helyen ért célba Gálicz Péter pedig történelmi bronzérmet szerzett.

Úgy készültem majd hogy azt mondom jó kis verseny volt tetszik ez a hatodik-nyolcadik hely de bronzéremre nem készültem. The second place went to the former defending champion. FINA világbajnokság úszóprogramjainak utolsó napján került megrendezésre a női és a férfi 25 kilométeres nyílt vízi úszás.

Péter Gálicz finished third with an extraordinary finish. A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki élete első világversenyén szerepelt a nyolcadik helyen zárt. A nyolcadik helyen zárt.

9 hours agoGálicz Péter és Kalmár Ákos a táv felénél ellépett egy nyolc-tíz fős élbollyal és végig bírták az iramot. The 22-year-old Hungarian swimmer finished 139 seconds behind. Gálicz Péter bronzérmes 25 km-es nyílt vízi úszásban.

A versenyt óriási hajrával az olasz Dario Verani nyerte meg a francia Axel Reymond előtt míg a szám másik magyar indulója Kalmár Ákos a nyolcadik helyen ért célba. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszás 25 kilométeres versenyszámában. Results Medals Profile Personal Best Results.

Gálicz Péter a frissítőponton a férfi nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a vizes világbajnokságon a budakalászi Lupa-tavon 2022. The race was won by Italian Dario Verani. 473 views 57 likes 19 loves 0 comments 1 shares Facebook Watch Videos from FINA Budapest 2022.

A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét szerezte a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. Ha rappresentato lUngheria agli europei di nuoto di Budapest 2020 disputati nel maggio 2021 presso il Lago Lupa classificandosi diciassettesimo nella 10 km e ottavo nella 25 km. Mutatunk néhány hasznos tanácsot kánikula idejére Újra megszólalt Novák Katalin ezt posztolta a.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. Ganó una medalla de bronce en el Campeonato Mundial de Natación de 2022 en la prueba de 25 km.

When you realize you won a bronz in the 25km by Peter Galicz Az. Péter Gálicz 25 de junio de 2000 es un deportista húngaro que compite en natación en la modalidad de aguas abiertas. Kalmár is újított felkapaszkodott hatodiknak Gálicz azonban egészen elképesztő teljesítménnyel már harmadik helyen fordult rá a célegyenesre.

7 hours agoPéter Gálicz won the bronze medal at the Hungarian World Aquatics Championships in the 25 km open water swimming.


Pin By Samu Szilvia On Hazassagi Evfordulo Diaper Cake Cake Desserts


Pin By Erika Bogdan On Macsesz Easter Paintings Animals Animal Gifs


Pin By Sophie Verle On Vicces Hun Humor Funny


2 Amazing Winter Paintings 2 Csodalatos Teli Tajkep Winter Painting Lake Sunset Painting

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel